Champagnetoren huren in Eemnes

Een champagnetoren huren in Eemnes? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Staat er gauw een verjaardag, personeelsfeest of ander evenement op de planning? Dan moet je dit zeker vieren. Met een glaasje bubbels maak je jouw event nog feestelijker. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Eemnes?

Wil je ook een champagnetoren huren in Eemnes? Dan zijn er veel mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke kleding we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een geweldig effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: geef je een evenement in een speciale kleur? Dan is het een uniek idee om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw event. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt gegarandeerd indruk op jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit ziet er nog unieker uit.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen overal. Tevens zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Plaats de torens op elk evenement, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in Eemnes

Een toren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Eemnes? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Eemnes Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home