Champagnetoren huren in Eemsmond

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Eemsmond? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest? Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Met een glas champagne maak je jouw event nog feestelijker. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Eemsmond

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Eemsmond wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kledingstukken we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glaasje champagne. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een evenement in een speciale kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een superleuke toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens overal plaatsen. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de torens daarom op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Eemsmond

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw feestje. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Eemsmond of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home