Champagnetoren huren in Eersel

Wil je ook een champagnetoren huren in Eersel? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Heb je gauw een verjaardag, huwelijk of ander evenement? Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne mag dan zeker niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Keuzes champagnetoren huren in Eersel

Wil je ook een champagnetoren huren in Eersel? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke outfit we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw evenement. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.


Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Dat wil zeggen: de champagnetorens kun je op elk feestje plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Eersel

Kies voor een toren en maak een onvergetelijke indruk op jouw genodigden. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Eersel Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home