Home » Champagnetoren huren in Eijsden-Margraten

Champagnetoren huren in Eijsden-Margraten

Een champagnetoren huren in Eijsden-Margraten? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er binnenkort een verjaardagsfeest, jubileum of ander event op de planning? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas champagne is een echte aanrader voor jouw event. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Eijsden-Margraten

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Eijsden-Margraten wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen enkel feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfits we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw evenement. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een speciale beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een unieke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen waar je maar wilt. Daarbij zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk feestje plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Eijsden-Margraten

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw feestje. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Eijsden-Margraten of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home