Champagnetoren huren in Eindhoven

Een champagnetoren huren in Eindhoven? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Staat er binnenkort een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest op de planning? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels is een echte aanrader voor jouw evenement. Imponeer de gasten en serveer de bubbels vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Wat zijn de opties van een toren huren in Eindhoven?

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Eindhoven wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen één feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfit we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feest. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een unieke touch.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Verder zijn de champagnetorens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Eindhoven

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Eindhoven? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Eindhoven Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.Home