Champagnetoren huren in Elburg

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Elburg? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Staat er spoedig een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander evenement op de planning? Pak dan zeker uit. Met een glas champagne maak je jouw feest nog specialer. Imponeer de genodigden en serveer de bubbels vanuit een prachtige champagnetoren.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Elburg

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Elburg wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kleding we moeten aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een uniek idee om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de torens op elk feestje, waar jij maar wenst.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Elburg

Kies voor een champagnetoren en maak een goede indruk op jouw gasten. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw feest? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Elburg Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home