Champagnetoren huren in Emmen

Een champagnetoren huren in Emmen? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er gauw een verjaardag, personeelsfeest of ander feest op de planning? Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glas bubbels is een echte aanrader voor jouw event. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw feestje.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Emmen

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Emmen wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfit we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glas bubbels. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een geweldige toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het gelijk duidelijk wie het feestje organiseert.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen overal. Daarnaast zijn de torens stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Emmen

Kies voor een champagnetoren en maak een super impressie op jouw gasten. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Emmen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.Home