Champagnetoren huren in Enkhuizen

Een champagnetoren huren in Enkhuizen? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Of je nu een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Met een glaasje champagne maak je jouw feest nog feestelijker. Huur een champagnetoren en imponeer jouw gasten.

Keuzes champagnetoren huren in Enkhuizen

Wil je ook een champagnetoren huren in Enkhuizen? Dan zijn er veel opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfit we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een buitengewoon effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw event. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een speciaal spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feest organiseert.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen op alle plaatsen. Daarbij zijn de torens stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Plaats de champagnetorens op elk event, waar jij maar wenst.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Enkhuizen

Waar de toren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw feest? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Enkhuizen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.Home