Champagnetoren huren in Enschede

Een champagnetoren huren in Enschede? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er binnenkort een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest op de planning? Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glas bubbels serveren is altijd een goed idee. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feestje.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Enschede

Wil je ook een champagnetoren huren in Enschede? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een speciale beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een unieke touch.


Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten op alle plaatsen. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Enschede

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Enschede? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Enschede Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home