Home » Champagnetoren huren in Epe

Champagnetoren huren in Epe

Wil je ook een champagnetoren huren in Epe? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne is een echte toevoeging voor jouw feestje. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feest.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Epe?

Wil je ook een champagnetoren huren in Epe? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kledingstukken we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een geweldig effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een bepaalde kleur? Dan is het een goed idee om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Dit maakt zeker indruk op jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een unieke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens waar je maar wilt plaatsen. Verder zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk evenement plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Epe

Kies voor een toren en maak een geweldige impressie op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Epe? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home