Home » Champagnetoren huren in Ermelo

Champagnetoren huren in Ermelo

Wil je ook een champagnetoren huren in Ermelo? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je binnenkort een verjaardag, huwelijk of ander feest? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Huur een champagnetoren en imponeer jouw gasten.

Wat zijn de opties van een toren huren in Ermelo?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Ermelo wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfit we dragen. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een mooi effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een evenement in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Dit maakt absoluut indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er hartstikke professioneel uit.

 

Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Tevens zijn de torens stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Plaats de champagnetorens op elk evenement, waar jij maar wilt.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Ermelo

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw event. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw event? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Ermelo of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home