Home » Champagnetoren huren in Etten-Leur

Champagnetoren huren in Etten-Leur

Wil je ook een champagnetoren huren in Etten-Leur? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander evenement? Dan moet je dit absoluut vieren. Met een glas bubbels maak je jouw event nog leuker. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw feestje.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Etten-Leur

Wil je ook een champagnetoren huren in Etten-Leur? Dan zijn er diverse opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen één feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feest. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt zeker indruk op jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feestje organiseert.

 

Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Verder zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Etten-Leur

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een ware blikvanger voor jouw feestje. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw event? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Etten-Leur Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home