Champagnetoren huren in Ferwerderadiel

Een champagnetoren huren in Ferwerderadiel? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Een verjaardagsfeest, huwelijk of ander evenement? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glaasje champagne maak je jouw evenement nog leuker. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Ferwerderadiel?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Ferwerderadiel wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje regelen in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen overal. Tevens zijn de champagnetorens stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Plaats de champagnetorens op elk event, waar jij maar wenst.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Ferwerderadiel

Kies voor een toren en maak een goede indruk op jouw gasten. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw event? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Ferwerderadiel Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home