Champagnetoren huren in Flevoland

Een champagnetoren huren in Flevoland? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit zeker vieren. Met een glaasje bubbels maak je jouw feest nog feestelijker. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Flevoland

Wil je ook een champagnetoren huren in Flevoland? Dan zijn er diverse opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen één event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke outfits we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje regelen in een bepaalde kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Tevens zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Je kunt de champagnetorens daarom op elk evenement neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Flevoland

Kies voor een toren en maak een super impressie op jouw gasten. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Flevoland? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home