Home » Champagnetoren huren in Franekeradeel

Champagnetoren huren in Franekeradeel

Wil je ook een champagnetoren huren in Franekeradeel? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Of je nu een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas champagne mag dan zeker niet ontbreken. Maak indruk op de gasten en serveer de champagne vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Keuzes champagnetoren huren in Franekeradeel

Wil je ook een champagnetoren huren in Franekeradeel? Dan zijn er veel opties. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfit we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Dan is het een goed plan om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een bijzonder spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het gelijk duidelijk wie het event organiseert.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens overal plaatsen. Bovendien zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Je kunt de torens daarom op elk feestje neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Franekeradeel

Kies voor een champagnetoren en maak een super indruk op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Franekeradeel? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home