Champagnetoren huren in Fryslân

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Fryslân? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Maak indruk op de genodigden en serveer de champagne vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Fryslân?

Wil je ook een champagnetoren huren in Fryslân? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfits we dragen. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een bepaalde kleur? Dan is het een goed plan om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw evenement. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.


Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten op alle plaatsen. Tevens zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Plaats de torens op elk event, waar jij maar wilt.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Fryslân

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw event. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Fryslân? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Fryslân Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home