Champagnetoren huren in Geertruidenberg

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Geertruidenberg? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je gauw een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event? Dan moet je dit goed vieren. Met een glas champagne maak je jouw feest nog specialer. Maak indruk op de gasten en serveer de bubbels vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Geertruidenberg?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Geertruidenberg wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kleding we dragen. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een feest organiseren in een speciale kleur? Dan is het een origineel idee om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw event. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Dit maakt zeker weten indruk op jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een unieke touch.


Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Daarbij zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Geertruidenberg

Kies voor een toren en maak een goede impressie op jouw gasten. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Geertruidenberg? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Geertruidenberg Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home