Champagnetoren huren in Gelderland

Wil je ook een champagnetoren huren in Gelderland? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er gauw een verjaardag, huwelijk of ander feest op de agenda? Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Een glaasje bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Gelderland

Wil je ook een champagnetoren huren in Gelderland? Dan zijn er uiteenlopende opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen enkel feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfit we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een buitengewoon effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo is het meteen duidelijk wie het feest organiseert.


Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen op alle plaatsen. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de torens daarom op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Gelderland

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw feest. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Gelderland of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home