Home » Champagnetoren huren in Geldermalsen

Champagnetoren huren in Geldermalsen

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Geldermalsen? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je over een tijdje een verjaardag, personeelsfeest of ander feest? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glaasje bubbels is een ware aanrader voor jouw feest. Maak indruk op de gasten en serveer de bubbels vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Geldermalsen?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Geldermalsen wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke kleding we dragen. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een prachtig effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feest. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het meteen duidelijk wie het feest organiseert.

 

Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de torens op elk event, waar jij maar wilt.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Geldermalsen

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een toren bij jouw event? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Geldermalsen of heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.

 Home