Home » Champagnetoren huren in Geldrop-Mierlo

Champagnetoren huren in Geldrop-Mierlo

Wil je ook een champagnetoren huren in Geldrop-Mierlo? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je gauw een verjaardag, huwelijk of ander event? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glas bubbels is een echte aanrader voor jouw event. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Geldrop-Mierlo?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Geldrop-Mierlo wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete champagnetoren. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfits we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glas bubbels. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement regelen in een speciale kleur? Dan is het een uniek plan om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een mooie toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo ziet de toren er erg professioneel uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Daarbij zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Kortom: de champagnetorens kun je op elk feest plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Geldrop-Mierlo

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw feest. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Geldrop-Mierlo? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home