Home » Champagnetoren huren in Gemert-Bakel

Champagnetoren huren in Gemert-Bakel

Wil je ook een champagnetoren huren in Gemert-Bakel? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Of je nu een verjaardagsfeest, jubileum of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Pak dan zeker uit. Een glas bubbels is een echte aanrader voor jouw evenement. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feestje.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Gemert-Bakel?

Wil je ook een champagnetoren huren in Gemert-Bakel? Dan zijn er veel mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfit we moeten dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje regelen in een speciale kleur? Dan is het een uniek idee om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw event. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een bijzonder spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo is het gelijk duidelijk wie het feestje organiseert.

 

Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt plaatsen. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de torens op elk feest, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in Gemert-Bakel

Kies voor een champagnetoren en maak een geweldige impressie op jouw gasten. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feestje? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home