Champagnetoren huren in Gennep

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Gennep? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardag, huwelijk of ander event? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Maak indruk op de feestgangers en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Gennep?

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Gennep wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke outfit we dragen. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een evenement in een speciale kleur? Dan is het een uniek idee om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens overal neerzetten. Tevens zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feestje neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Gennep

Kies voor een toren en maak een geweldige indruk op jouw genodigden. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw feestje? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Gennep of heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.Home