Home » Champagnetoren huren in Giessenlanden

Champagnetoren huren in Giessenlanden

Wil je ook een champagnetoren huren in Giessenlanden? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Of je nu een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Met een glas bubbels maak je jouw event nog feestelijker. Maak indruk op de gasten en serveer de champagne vanuit een supermooie champagnetoren.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Giessenlanden

Wil je ook een champagnetoren huren in Giessenlanden? Dan zijn er verschillende opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfits we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glaasje bubbels. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feest. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een bijzonder spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo ziet de champagnetoren er erg professioneel uit.

 

Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Daarbij zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feest plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Giessenlanden

Kies voor een champagnetoren en maak een super impressie op jouw gasten. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Giessenlanden? Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home