Champagnetoren huren in Gilze en Rijen

Wil je ook een champagnetoren huren in Gilze en Rijen? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glaasje champagne maak je jouw feestje nog specialer. Maak indruk op de gasten en serveer de champagne vanuit een prachtige champagnetoren.

Keuzes champagnetoren huren in Gilze en Rijen

Wil je ook een champagnetoren huren in Gilze en Rijen? Dan zijn er veel opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten aanhebben. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje organiseren in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw event. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een prachtige toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo ziet de champagnetoren er super vakkundig uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens overal neerzetten. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Dat wil zeggen: de torens kun je op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Gilze en Rijen

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw event. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw event? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Gilze en Rijen Contacteer en we staan je graag te woord.Home