Champagnetoren huren in Goeree-Overflakkee

Wil je ook een champagnetoren huren in Goeree-Overflakkee? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Een verjaardag, jubileum of ander evenement? Dan moet je dit zeker vieren. Een glaasje bubbels is een ware aanrader voor jouw evenement. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feest.

Keuzes champagnetoren huren in Goeree-Overflakkee

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Goeree-Overflakkee wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke kledingstukken we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Dit maakt zeker indruk op jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit ziet er nog professioneler uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Verder zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Plaats de torens op elk event, waar jij maar wenst.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Goeree-Overflakkee

Waar de toren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw feest. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Goeree-Overflakkee of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home