Home » Champagnetoren huren in Goes

Champagnetoren huren in Goes

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Goes? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest? Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Een glaasje bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Maak indruk op de genodigden en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Goes

Wil je ook een champagnetoren huren in Goes? Dan zijn er veel opties. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke kledingstukken we dragen. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glaasje champagne. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement organiseren in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een prachtige toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er super professioneel uit.

 

Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens overal plaatsen. Verder zijn de champagnetorens stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Dat wil zeggen: de torens kun je op elk evenement plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Goes

Een toren is een ware blikvanger voor jouw evenement. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home