Champagnetoren huren in Goirle

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Goirle? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Of je nu een verjaardag, huwelijk of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels serveren is altijd een goed idee. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Goirle

Wil je ook een champagnetoren huren in Goirle? Dan zijn er verschillende opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kledingstukken we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een speciale kleur? Dan is het een uniek idee om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw feest. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een prachtige toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit ziet er nog unieker uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Tevens zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feest neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Goirle

Kies voor een champagnetoren en maak een onvergetelijke impressie op jouw gasten. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home