Home » Champagnetoren huren in Gooise Meren

Champagnetoren huren in Gooise Meren

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Gooise Meren? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er binnenkort een verjaardag, huwelijk of ander feest op de agenda? Dan moet je dit zeker vieren. Een glas champagne mag dan zeker niet ontbreken. Voor de ultieme beleving is het een tip om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feestje.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Gooise Meren?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Gooise Meren wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfit we dragen. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Dit maakt absoluut indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo is het direct duidelijk wie het feestje organiseert.

 

Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen waar je maar wilt. Bovendien zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Kortom: de champagnetorens kun je op elk feestje plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Gooise Meren

Kies voor een toren en maak een geweldige indruk op jouw gasten. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw feestje? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Gooise Meren? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home