Champagnetoren huren in Gorinchem

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Gorinchem? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Of je nu een verjaardag, personeelsfeest of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje bubbels is een echte aanrader voor jouw feestje. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Keuzes champagnetoren huren in Gorinchem

Wil je ook een champagnetoren huren in Gorinchem? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Dan is het een goed idee om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw feest. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een mooie toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit ziet er nog unieker uit.


Mobiel en veilig

Dankzij de wieltjes, kun je de torens overal plaatsen. Daarbij zijn de torens stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Gorinchem

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw event. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Gorinchem? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.Home