Home » Champagnetoren huren in Gouda

Champagnetoren huren in Gouda

Een champagnetoren huren in Gouda? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander feest? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne is een echte aanrader voor jouw event. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Gouda

Wil je ook een champagnetoren huren in Gouda? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete toren. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kleding we moeten aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feest. We gebruiken diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne open te maken. Dit maakt absoluut indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het gelijk duidelijk wie het event organiseert.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens overal neerzetten. Tevens zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Gouda

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw event. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Gouda Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home