Home » Champagnetoren huren in Grave

Champagnetoren huren in Grave

Een champagnetoren huren in Grave? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Of je nu een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne is een ware aanrader voor jouw event. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Grave

Wil je ook een champagnetoren huren in Grave? Dan zijn er diverse opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Omdat geen één feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke kledingstukken we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glas champagne. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement regelen in een bepaalde kleur? Dan is het een uniek idee om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er super vakkundig uit.

 

Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens overal neerzetten. Daarbij zijn de torens stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Kortom: de champagnetorens kun je op elk evenement plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Grave

Kies voor een champagnetoren en maak een geweldige impressie op jouw genodigden. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Grave Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home