Champagnetoren huren in Groningen

Wil je ook een champagnetoren huren in Groningen? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er spoedig een verjaardag, jubileum of ander evenement op de planning? Pak dan zeker uit. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw feest.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Groningen

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Groningen wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een speciale kleur? Dan is het een goed idee om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw feest. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feest organiseert.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens overal plaatsen. Bovendien zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Groningen

Kies voor een champagnetoren en maak een super indruk op jouw genodigden. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een toren bij jouw feestje? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Groningen Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home