Home » Champagnetoren huren in Grootegast

Champagnetoren huren in Grootegast

Wil je ook een champagnetoren huren in Grootegast? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er gauw een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander event op de planning? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glas champagne maak je jouw event nog specialer. Maak indruk op de feestgangers en serveer de champagne vanuit een prachtige champagnetoren.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Grootegast?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Grootegast wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen één event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kledingstukken we aanhebben. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een prachtig effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Verder zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Grootegast

Kies voor een toren en maak een goede indruk op jouw gasten. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw event? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Grootegast of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home