Champagnetoren huren in Gulpen-Wittem

Wil je ook een champagnetoren huren in Gulpen-Wittem? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er gauw een verjaardag, huwelijk of ander feest op de planning? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne mag dan zeker niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Keuzes champagnetoren huren in Gulpen-Wittem

Wil je ook een champagnetoren huren in Gulpen-Wittem? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen één evenement hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kleding we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een mooi effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Dan is het een goed plan om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit ziet er nog professioneler uit.


Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Daarnaast zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Oftewel: de champagnetorens kun je op elk evenement plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Gulpen-Wittem

Kies voor een toren en maak een goede indruk op jouw gasten. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Gulpen-Wittem? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Gulpen-Wittem? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home