Home » Champagnetoren huren in Haaksbergen

Champagnetoren huren in Haaksbergen

Een champagnetoren huren in Haaksbergen? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Staat er binnenkort een verjaardagsfeest, jubileum of ander feest op de agenda? Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne is een ware aanrader voor jouw evenement. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Haaksbergen

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Haaksbergen wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete champagnetoren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kleding we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glaasje champagne. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de torens op elk evenement, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in Haaksbergen

Kies voor een toren en maak een goede indruk op jouw gasten. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Haaksbergen of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home