Home » Champagnetoren huren in Haaren

Champagnetoren huren in Haaren

Een champagnetoren huren in Haaren? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Staat er gauw een verjaardagsfeest, jubileum of ander event op de agenda? Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne mag dan zeker niet ontbreken. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw evenement.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Haaren

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Haaren wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfits we dragen. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glaasje bubbels. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Dit maakt absoluut indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de toren te plaatsen waar je maar wilt. Verder zijn de torens stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk feest plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Haaren

Een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw event. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.

 Home