Champagnetoren huren in Haarlem

Wil je ook een champagnetoren huren in Haarlem? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Of je nu een verjaardag, personeelsfeest of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Pak dan zeker uit. Een glas bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Haarlem

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Haarlem wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kleding we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een uniek effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de champagnetoren er erg professioneel uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen overal. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de torens daarom op elk evenement neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Haarlem

Een toren is een echte eyecatcher voor jouw feest. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een toren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Haarlem of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home