Home » Champagnetoren huren in Haarlemmermeer

Champagnetoren huren in Haarlemmermeer

Een champagnetoren huren in Haarlemmermeer? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardag, personeelsfeest of ander feest? Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Met een glaasje champagne maak je jouw event nog specialer. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feestje.

Keuzes champagnetoren huren in Haarlemmermeer

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Haarlemmermeer wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete toren. Omdat geen één feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke outfit we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een speciale kleur? Dan is het een uniek plan om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne te openen. Een bijzonder spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit zorgt voor een unieke touch.

 

Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Daarnaast zijn de torens stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Je kunt de torens daarom op elk feestje neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Haarlemmermeer

Waar de toren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een toren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Haarlemmermeer? Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home