Home » Champagnetoren huren in Halderberge

Champagnetoren huren in Halderberge

Wil je ook een champagnetoren huren in Halderberge? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Pak dan zeker uit. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Imponeer de gasten en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Keuzes champagnetoren huren in Halderberge

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Halderberge wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kleding we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glas bubbels. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw event. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een bijzonder spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het direct duidelijk wie het event organiseert.

 

Mobiel en veilig

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Daarbij zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Dat wil zeggen: de champagnetorens kun je op elk feest plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Halderberge

Kies voor een champagnetoren en maak een onvergetelijke indruk op jouw gasten. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Halderberge of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home