Home » Champagnetoren huren in Hardenberg

Champagnetoren huren in Hardenberg

Wil je ook een champagnetoren huren in Hardenberg? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, jubileum of ander event? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Met een glaasje champagne maak je jouw evenement nog specialer. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Hardenberg?

Wil je ook een champagnetoren huren in Hardenberg? Dan zijn er veel opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfit we dragen. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een uniek effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feest. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wielen, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Ook zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Oftewel: de torens kun je op elk feestje plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Hardenberg

Een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw feest. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Hardenberg? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Hardenberg Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home