Home » Champagnetoren huren in Harderwijk

Champagnetoren huren in Harderwijk

Wil je ook een champagnetoren huren in Harderwijk? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest? Pak dan zeker uit. Met een glaasje champagne maak je jouw evenement nog leuker. Imponeer de feestgangers en serveer de champagne vanuit een prachtige champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Harderwijk

Wil je ook een champagnetoren huren in Harderwijk? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen enkel event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit zorgt voor een unieke touch.

 

Mobiel en veilig

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens overal neerzetten. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Dat wil zeggen: de torens kun je op elk evenement plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Harderwijk

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw event. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Harderwijk? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Harderwijk? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home