Home » Champagnetoren huren in Hardinxveld-Giessendam

Champagnetoren huren in Hardinxveld-Giessendam

Wil je ook een champagnetoren huren in Hardinxveld-Giessendam? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Staat er gauw een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event op de planning? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw feestje.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Hardinxveld-Giessendam?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Hardinxveld-Giessendam wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete champagnetoren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfit we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne te openen. Een speciaal spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens overal neerzetten. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Hardinxveld-Giessendam

Een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw feest. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feestje? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Hardinxveld-Giessendam of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home