Home » Champagnetoren huren in Haren

Champagnetoren huren in Haren

Wil je ook een champagnetoren huren in Haren? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je binnenkort een verjaardag, personeelsfeest of ander evenement? Pak dan zeker uit. Een glas champagne serveren is altijd een goed idee. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Haren?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Haren wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete toren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfit we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een mooi effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een superleuke toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten overal. Verder zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feestje plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Haren

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw evenement. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw feestje? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home