Home » Champagnetoren huren in Harlingen

Champagnetoren huren in Harlingen

Wil je ook een champagnetoren huren in Harlingen? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, huwelijk of ander evenement? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed plan. Imponeer de gasten en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Keuzes champagnetoren huren in Harlingen

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Harlingen wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Omdat geen enkel event hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfits we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement organiseren in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er erg professioneel uit.

 

Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen overal. Daarnaast zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Je kunt de torens daarom op elk event neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Harlingen

Kies voor een toren en maak een goede impressie op jouw gasten. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Harlingen? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Harlingen of heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.

 Home