Home » Champagnetoren huren in Hattem

Champagnetoren huren in Hattem

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Hattem? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, jubileum of ander evenement? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glaasje champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Imponeer de genodigden en serveer de champagne vanuit een supermooie champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Hattem

Wil je ook een champagnetoren huren in Hattem? Dan zijn er diverse opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke kledingstukken we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw event. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.

 

Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen op alle plaatsen. Daarbij zijn de torens stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Kortom: de torens kun je op elk feest plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Hattem

Een toren is een echte eyecatcher voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Hattem? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Hattem of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home