Champagnetoren huren in Heemskerk

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Heemskerk? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement? Pak dan zeker uit. Met een glas bubbels maak je jouw event nog specialer. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw event.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Heemskerk?

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Heemskerk wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een speciale kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw unieke logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er hartstikke professioneel uit.


Mobiel en veilig

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Daarnaast zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Dat wil zeggen: de champagnetorens kun je op elk feest plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Heemskerk

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw event. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Heemskerk of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home