Champagnetoren huren in Heemstede

Wil je ook een champagnetoren huren in Heemstede? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest? Pak dan zeker uit. Met een glas bubbels maak je jouw evenement nog feestelijker. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feestje.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Heemstede?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Heemstede wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kleding we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een super effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo is het meteen duidelijk wie het feestje organiseert.


Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt neerzetten. Bovendien zijn de champagnetorens stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Plaats de champagnetorens op elk evenement, waar jij maar wenst.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Heemstede

Een toren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.Home