Champagnetoren huren in Heerde

Wil je ook een champagnetoren huren in Heerde? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Of je nu een verjaardag, jubileum of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit absoluut vieren. Een glaasje champagne mag dan zeker niet ontbreken. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw feest.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Heerde

Wil je ook een champagnetoren huren in Heerde? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfits we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw evenement. We gebruiken allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de toren er erg professioneel uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Verder zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Kortom: de torens kun je op elk feest plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Heerde

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw event. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feest? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Heerde Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home