Champagnetoren huren in Heerenveen

Een champagnetoren huren in Heerenveen? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels is een ware toevoeging voor jouw feestje. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Heerenveen

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Heerenveen wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke kleding we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glas bubbels. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, framboos of een andere fruitsoort? Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de torens overal neerzetten. Ook zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Je kunt de torens daarom op elk feestje plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Heerenveen

Kies voor een toren en maak een goede indruk op jouw genodigden. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw event? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home