Home » Champagnetoren huren in Heerhugowaard

Champagnetoren huren in Heerhugowaard

Wil je ook een champagnetoren huren in Heerhugowaard? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Of je nu een verjaardag, personeelsfeest of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas bubbels serveren is altijd een goed plan. Huur een champagnetoren en imponeer jouw gasten.

Wat zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Heerhugowaard?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Heerhugowaard wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kleding we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glas champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje organiseren in een bepaalde kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne open te maken. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het meteen duidelijk wie het evenement organiseert.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de torens overal neerzetten. Daarnaast zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wilt: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Heerhugowaard

Kies voor een toren en maak een super indruk op jouw gasten. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw feestje? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Heerhugowaard of heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.

 Home